Jo sóc aquest que em dic...

Vergonya, cavallers, vergonya!

diumenge, 14 de desembre del 2008

Ahir vaig tornar, vaig tornar a la Morca i vaig notar la sensació de satisfacció del temps passat en aquelles quatre parets, millor dit, 3 parets i 1 xapa, recordant els bons moments i totes les hores passades. La festa era organitzada per a celebrar uns aniversaris i es vam enjuntar a la ex-Morca vora unes seixanta persones, que està molt bé.
Al vore això em vaig preguntar i vaig preguntar als meus amics, on estava tota aquesta gent quan és va fer l'Associació de Rock, perquè després del sopar van tocar, gent de grups desapareguts d'Albaida com Misa XII, Desprezio, Icarus i Fraguel Rock i algunes noves formacions, la festa va estar molt bé.
Durant la nit jo continuava ratllant-me la bola i alguna gent diguent-me:
-Açò en la Morca no hagura pogut funcionar
Jo: Per què no?
-Doncs perquè la Morca és més tancada
Jo: Més tancada per a la gent que vol
-Ja però és que la Morca ha de ser en valencià i això alguna gent no li agrada
Jo: Aleshores perquè quan és va fer l'Associaó de Rock, no va triomfar??
-.... (Sense paraules es va quedar)

També em vaig adonar com certa gent que assistia de vegades a la Morca fins i tot va ajudar a arreplegar i com també certa gent que criticava que la Morca no era un bon local, estava gaudint precisament eixa nit d'aquell local que tant deien que no era bo, que estava molt lluny del poble.
I com no d'aquella gent que tant sols sap obrir la boca però després tot lo que diu s'ho emporta el vent. I per acabar de rematar durant els concerts la gent diguent: açò com a minim s'hauria de repetir una volta a l'any.

Pa cagar-se i no torcar-se, abans que ho podrien tindre com a minim una volta al mes i ara...

Com a minim estic content de que encara no s'haja apagat la flama de continuar fent festes així, això potser vol dir que la Morca encara és pot recuperar, ja siga com la Morca o com Associació de Rock.

És que a Albaida no és pot organitzar gent?? Té alguna cosa en el seus gens que els impedix fer-ho?? A pobacions molt més menudes que Albaida han fet moltes coses que és podrien fer ací, perquè ací no és fa??

M'imagine que aquesta entrada no la llegiran les persones afectades o tal volta si, açò no preten ser una crítica destructiva, és una crítica constructiva.

1 comentari:

Anònim ha dit...

que poca vergonya....xd la morca resurections...xd