Jo sóc aquest que em dic...

La mani d'Alacant

dilluns, 28 d’abril del 2008


Com sempre a les manis, et trobes gent que fa molt de temps que no veus i altra gent que no t'esperes que haguera anat a la mani. Però això sempre t'alegra perquè, quant més som, millor.

Enguany tocava a Alacant i molta gent és pensava que al ser alli, no vindria gent, però com vegeu a la foto de gent no em va faltar.


El recorregut de la manifestació, va ser un poc maratonià 3km, que es van notar a les cames, es vam recorrer mig Alacant.

Una cosa que s'hauria de canviar, és beure durant el recorregut de la mani, beure alcohol, encara que enguany, havies de beure alguna cosa per la llargaria del recorregut. Però és que hi ha gent i una gran majoria que és pensa que la mani és un botello ambulant. I això no és així, el concert ja és per la festa, però a la mani hi ha que ser seriosos i reivindicar els nostres drets com a poble.

Una cosa a millor, el concert. Que comence a les 21h. Mugroman i encara estiguen les portes tancades i molta gent per vindre, molt mal, si hi ha que acabar prompte, que toquen menys grups, però 45 min, per als 2 o 3 primers és molt poc.

I el bus, nosaltres per sort se'n vam anar quan és van acabar el concert, però hi han altre que marxaven, a meitat concert de La gossa sorda.

Esperem que a la de l'any que ve, siga millor i en siga'm més.