Jo sóc aquest que em dic...

Ja tenim el Google Street View

dijous, 30 d’octubre del 2008

Com bé ens informa Vilaweb el Google Street View ja funciona a Barcelona i València.

Jo he passejat un poc per València i mireu lo bé que funciona.


View Larger Map

I es que açò del google Street View es una passà, pots visitar bé les ciutat sense moure't de casa, com en la imatge de dalt que és veu l'estació de València.


View Larger Map
L'ajuntament de València


View Larger Map
L'estatua de Jaume I


I ja comencen a eixir curiosats del Google Street View com aquesta.

Si ho feren pel pobles ja seria una alucinant. A vore si algun dia ens trobem el cotxe de google per ací.

La història de les coses

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Eina - L'art de la guerra

dissabte, 25 d’octubre del 2008



Que llàstima hui no vorem a Eina espere que no trigue molt en saber-se quan tornaran a tocar.

Molts debats oberts aquestes festes

dimecres, 22 d’octubre del 2008


Aquestes festes d'Albaida a part de caracteritzar-se per la pluja també és caracteritzaran perquè han obert molts debats.
El primer de tot el d'aplaçar les festes al cap de setmana següent, jo no crec que la solució haja sigut bona o roïna, perquè clar les condicions en que es van donar van ser excepcionals la gota freda que va caure el dia 9 d'Octubre a Albaida va ser molt gran. Però el d'aplaçar les festes al cap de setmana següent crea un precedent perquè si en els pròxims anys tenim unes circumstàncies paregudes també s'aplaçarien???

També he sentit que estaria bé, canviar de data les festes de Moros i Cristians d'Albaida i avançar-les a la Fira de Juliol. Jo personalment crec que seria un error, està clar que es estiu i n'hi ha menys possibilitats de que ploga, però conforme està l'oratge mai pots saber, pot ser en juliol també de ves en quan tens una tempesta d'estiu, si no mireu a Ontinyent el que ha passat enguany. Estaríeu a favor de canviar les festes d'Albaida de data?

L'altra i la que més debat està portant sobretot al fòrum d'Albaida, es si s'hauria de desfilar sota la pluja, a l'inici de l'entrada van haver moments molt tensos com el que hui comenta Vilaweb Ontinyent.
Jo comente el que em va passar a mi des del punt de vista fester i el de músic, els templaris vam eixir molt bé, ja no plovia ni res, encara que el cel encara estava encapotat. A l'altura de la Caixa comença a ploure així i tot continuem tots endavant, quan estem apunt d'arribar a la plaça per on està l'Asseguradora, aprox. a uns 30m de la plaça ja caia una aigua de por i estaven tots ben mullats i la banda para, ens girem tots a vore que passa i finalment continua tocant sols la percussió fins a la plaça. A la banda tampoc li costava molt. Va fer bé la banda de parar a 30m de la plaça???
Jo havia d'eixer tocant amb la colla, amb un ballet de la Capitania Mora dels Tuareg, pujant cap amunt estava ploguent, com he explicat abans va començar prou abans de totes maneres l'entrada continuava. Fins que va arribar un fort ruixat i tot es va parar. Vam estar esperant-se, banyant-se i gelant-se una hora amagant-se baix d'un balcó. Semblava que no anava a parar i no teniem noticia de res del que s'anava a fer, estar més temps esperant era quasi perdre el temps. De sobte, escoltem que les bandes del capità i l'ambaixador si que van a eixir ploguent i tot, nosaltres decidim que així no podem eixir, 40 min. més tard para de ploure. Veig baixar el ballet on haviem de tocar que sols porta la percussió i em quede despagat perquè jo tenia moltes ganes d'eixir tocant. Quant de temps s'haguerem tingut que esperar? Perquè la Junta Central sabent que el dissabte 18 també havent previssions de que ploguera no va tindre res previst, com per exemple on podien quedar-se els músics resguardant-se de la pluja si plovia?

Està clar que l'oratge canvia molt, un clar exemple és hui, que ací en Albaida fa un sol de por i deien que havia de ploure hui molt i que hi hauria grans tempestes, com diu la web d'El temps de TV3.

La previsió: Albaida

AVUI

22/10/2008

Temperatura 10/15º

Plovisquejarà al matí de dimecres. A la tarda, precipitacions de curta durada i certa intensitat, i a la nit el cel tendirà a estar cobert de núvols. Descens moderat de les temperatures.

Pot ser esta vesprada ploga o no? De l'oratge mai te'n pots fiar.

Voteu a les enquestes que hi han a la part esquerra o comenteu.
Jo crec que si la pluja no és molt forta s'hauria d'eixir desfilant, però sempre i quan als músics els garantisca que els seus instruments es garantisca que tot el mal que puguen tindre es pague.


Síndrome Post-festes

dilluns, 20 d’octubre del 2008

Crec que tinc el síndrome Post-festes, serà perquè han sigut les festes més llargues de tota la vida?
Els seus símptomes son els següent.
Coses que trobes a faltar:

Escoltar Marxes tot el dia
L'olor a pólvora
Les llums de festa
Anar a la filà
Eixir desfilant pel carrer
La Txaranga
Posar-se el tratge

Coses que no trobaré a faltar:

L'estanquera penjada dels balcons
Les orquestres (ja tens la ràdio per a escoltar les mateixes cançons tot el sant dia)
L'aigua que ha caigut enguany

Per a que s'utilitza internet??

dissabte, 18 d’octubre del 2008





Ja està ací

dimecres, 15 d’octubre del 2008




L'emoció m'embarga, per fi s'ha confirmat.

El divendres 24 d'Octubre Pot de Plom a Albaida.

Qui vullga entrades que m'ho diga, son barates a 5€.

Aneu a pixar-se de riure.

Ací un xicotet aperitiu






PD. Follem, follem que el món s'acaba.

Fracas escolar, Sainet del Jueves

divendres, 3 d’octubre del 2008


Si voleu vore la imatge en gran cliqueu damunt d'ella.

Sols queda una setmana

dijous, 2 d’octubre del 2008

Com el comptador que hi ha a la part esquerra ja sols queden 7 dies per a l'Entrà, l'entrà de bandes i l'entrà. Queden 7 dies per a que és torne a repetir aquesta imatge.



Però abans, pel mati serà l'entrà de bandes que l'acte més emotiu és quan comencen a escoltar-se les primeres notes de l'himne d'Albaida. En un himne tant bonic i tant preciós que tenim, hauriem sentir-nos orgullosos i cantar-lo tots els albaidis/nes, per sentir-nos orgullosos del nostre poble d'Albaida, sol per ser d'Albaida, encara que de vegades ens done vergonya. La gran majoria de gent no se'l sap, eh morrison, jeje. Així que per a que aneu ensenyant-se d'ací al 9 d'Octubre ací teniu la lletra, a vore si trobe el mp3 i el penge.

HIMNE D'ALBAIDA
----------------------------
Lletra: Juan Tormo Ribas
Música: Eduardo Soler Ibarra
-----------------------------
Llancem al vent la veu ben potent
que s'oja d'Albaida el crit del nostre cor.

Juntem les mans units com germans,
lluitem plens d'amor per la glòria i honor.

Els anals de la nostra història la grandesa els ha forjat,
modelant-los, per la glòria dels nostres avantpassats.

Les nou llunes platejades que fan orla al nostre escut
brases són, il·luminades, les que ens fan mirar amunt.

Remuntem puix la mirada, ajuntem el nostre esforç
i avancem cap a l'albada d'un futur que es veu gojós.

Cantem, cantem que sone clarament
la força del crit que naix de l'esperit.

Honrem, germans, la nostra ciutat
per art i treball, la perla de la vall.

Visca Albaida!!, la perla de la Vall.

1 any bloguer

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Xè ha passat tant ràpid el temps, clar, tampoc és que haja escrit molt, que ja no me'n recordava que el passat 27 de setembre va fer un any aquest blog. I és que la vida d'un bloguer és molt complicada. Ací teniu una imatge que la resumeix perfectament.


Crec que amb els dibuixos és fàcil d'entendre, tots hem passat per aquestes fases.

Google i Cervantes

Aquest dilluns Google Espanya apareixia amb la imatge del Quixot per a recordar així que un 29 de Setembre va nàixer Cervantes.
Cervantes per als qui no ho sabeu, encara és desconeix exactament on va nàixer i comencen haver hipòtesis de que podria ser de Xixona.


En aquest vídeo podeu vore com Jordi Bilbeny, explica la seua hipòtesi. Potser per l'Inquisició traduïren la seua obra al castellà, n'hi ha molts valencianismes... Fins i tot nomena al Tirant lo Blanch



A Quarto Milenio, també és pregunten sobre Cervantes, però com espanyols que no son, no van a dir que potser, era valencià, el que diuen clarament és que hi havia molta censura i la partida de naixement és falsa.





Cervantes seria jueu i valencià?? O jueu i castellà???

Jutgeu i opineu vosaltres.