Jo sóc aquest que em dic...

Casualitat o no?

diumenge, 28 de setembre del 2008



Resulta curiós que enguany que és el 800 aniversari de Jaume I moltes filaes Cristianes ostenten càrrec i siguen les que millor poden retre-li homenatge a Jaume I.


Com a Alcoi on el 22 d'Abril vam vore com els Aragones van desplegar una gran entrà siguent l'any del l'Alferes. I baixant amb les marxes del diví i Templaris d'Albaida (La millor).

O a Ontinyent on els Arquers van ser els ambaixadors i els Llauradors els capitans.




I a Albaida el dia 9 d'Octubre vore'm als Batallers.

Per això resulta curiós que ens aquestes 3 poblacions on és fan unes grans entrades de Moros i Cristians (desconec si també ha passat en altres llocs) aquest any 2008, ostenten càrrecs, totes aquestes filades que tenen la senyera quatribarrada o son ben valencianes com els llauradors.
Molt curiós.

Torne al blog

dimecres, 24 de setembre del 2008



Després de molt de temps sense posar res per ací, he decidit tornar a enganxar-me i escriure algunes cosetes. M'he fet més fotologuer/floguper que bloguer i crec que ha sigut més que res, perquè allí és més fàcil que et deixen comentaris. Per això intentaré en esta nova etapa, posar temes més interessant, per a vore si em deixeu més comentaris. Poc a poc aniré millorant el blog.