Jo sóc aquest que em dic...

El meu primer any en l'ordre del temple

dissabte, 29 de setembre del 2007


Després de molts anys defensant la mitja lluna, m'he reconvertit i ara sóc cristià, enguany per fí guanyaré la batalla, ja era hora. Ara forme part de l'ordre del temple, d'aquells cavallers que custodiaven el Sant Grial, els Templaris, ara la història ha canviat un poc, ara és tracta de preservar i conservar la festa de moros i cristians i que no és desvirtue.
Comence a notar diferències d'un i altre bàndol, en els passats anys he gaudit de la festa. Ara tot és nou i diferent abans sempre feia de cap d'esquadra cosa que canvia molt de cristià a moro, ja que el ritme és més ràpid, ara sóc part de l'esquadra que tampoc està gens mal, d'aquesta manera puc ajudar al cap d'esqudra, a que esta última no se'n vaja ni molt cap avant ni molt arrere i ja no cal que faça de porta gots, cosa que molt sovint passava et deien porta'm un gotet ja que estas tu més prop. Però això sols ocorria en la nit de l'olla que quasi tot està permés.
No m'enrotlle més perquè un youtube val més que mil paraules, ací un xiquet moment del passacarrer del dissabte passar per la vesprà.




A vore si en un poquet de sort i una mica més per a decidir-se a escriure faig una crònica de tots els dies de festa.

Sense comentaris

Hola

dijous, 27 de setembre del 2007

Comence a caminar en els blocs d'internet, de moment amb aquesta plantilla que no se quan aguantarà, perquè no m'apanya molt, no sé si escriure molt, però com a minim alguna cosa fàrem.